Alkalmazottak

Vezetőség
Ssz. Név Ímélcím
1. Mező János, igazgató Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
2. Bodorné Nagy Mária, igazgatóhelyettes Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
3. Kőművesné Nemesi Veronika, igazgatóhelyettes Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
     
Pedagógusok
Ssz. Név Ímélcím
1. Anisity Angyalka  
2. Bajcsevné Szebegyinszki Enikő  
3. Bakos Menyhértné Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
4. Balajti György  
5. Balogh Viktor  
6. Baranyai Anikó Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
7. Bartosné Szabó Adrien Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
8. Bednárik Zsuzsanna Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
9. Beregszászi Judit Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
10. Besenyei Éva Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
11. Bikics Péterné  
12. Csókás Erika  
13. Deményné Sári Julianna Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
14. Fehérváriné Berta Edit  
15. Góbor Krisztina  
16. Gubekné Karpiak Nikoletta Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
17. Horváth Erzsébet Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
18. Horváthné Kelemen Mária  
19. Karczub Mihályné Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
20. Kardosné Nagy Tímea Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
21. Dr. Kaszáné Kristály Klára Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
22. Katona Andrea  
23. Koronka Istvánné Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
24. Kovács József Andrásné  
25. Kovács Petronella  
26. Kruspérné Botlik Éva Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
27. Nagy Henriette Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
28. Nagyné Véghseő Beatrix Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
29. Nyáry Zsuzsanna Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
30. Pilár Gábor Bálint Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
31. Rezács Zoltán Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
32. Rigóczki Csilla Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
33. Sass Szilvia  
34. Somogyváriné Polgár Zsuzsa Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
35. Tompits Krisztina Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
36. Tóth Andrea Eszter Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
37. Tóthné Sebők Marianna Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
38. Ujlaki Anikó  
39. Váradi Jánosné Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
40. Dr. Varga Gyuláné Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
41. Varga Stefánia  
42. Zámbóné Kajári Barbara Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
     
Nevelést-oktatást segítő munkatársak
Ssz. Név Ímélcím
1. Bokodi Julianna, gazdasági mt. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
2. Gyöngyösi János, gondnok  
3. Katona Balázs, kertész  
4. Kovács Milán, rendszergazda Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
5. Kovácsné Szűcs Zsuzsanna, ped. a.  
6. Rimárné Szolgay Gabriella, iskolatitkár Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
     
Külső munkatársak
Ssz. Név Ímélcím
1. Balogh Renáta, védőnő Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
2. Galambos Eszter, gyógypedagógus  
3. Kovács Viktória, logopédus