Alkalmazottak

Vezetőség
Ssz. Név Ímélcím
     1. Mező János, igazgató Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
     2. Bodorné Nagy Mária, igazgatóhelyettes Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
     3. Kőművesné Nemesi Veronika, igazgatóhelyettes Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
Pedagógusok
Ssz. Név Ímélcím
1. Anisity Angyalka  
2. Bajcsevné Szebegyinszki Enikő  
3. Bakos Menyhértné Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
4. Balajti György  
5. Balogh Viktor  
6. Baranyai Anikó Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
7. Bartosné Szabó Adrien Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
8. Bednárik Zsuzsanna Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
9. Beregszászi Judit Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
10. Besenyei Éva Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
11. Bikics Péterné  
12. Csókás Erika  
13. Deményné Sári Julianna Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
14. Fehérváriné Berta Edit  
15. Góbor Krisztina  
16. Gubekné Karpiak Nikoletta Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
17. Horváth Erzsébet Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
18. Horváthné Kelemen Mária  
19. Karczub Mihályné Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
20. Kardosné Nagy Tímea Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
21. Dr. Kaszáné Kristály Klára Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
22. Katona Andrea  
23. Koronka Istvánné Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
24. d. E. Kruspérné Botlik Éva Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
25. Nagy Henriette Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
26. Nagyné Véghseő Beatrix Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
27. Nyáry Zsuzsanna Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
28. Pilár Gábor Bálint Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
29. Rezács Zoltán Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
30. Rigóczki Csilla Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
31. Sass Szilvia  
32. Sitku Gabriella  
33. Somogyváriné Polgár Zsuzsa Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
34. Tajti Zsuzsanna  
35. Tompits Krisztina Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
36. Tóth Andrea Eszter Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
37. Tóthné Sebők Marianna Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
38. Ujlaki Anikó  
39. Váradi Jánosné Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
40. Dr. Varga Gyuláné Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
41. Varga Stefánia  
42. Zámbóné Kajári Barbara Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
     
Nevelést-oktatást segítő, technikai munkatársak
Ssz. Név Ímélcím
1. Balázsné Kulik Katalin, takarító  
2. Bokodi Julianna, gazdasági munkatárs Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
3. Gerőcs Györgyné, takarító  
4. Gyöngyösi János, gondnok  
5. Herman Ferencné, takarító  
6. Kánya Béláné, portás  
7. Katona Balázs, kertész  
8. Kovács Milán, rendszergazda Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
9. Kovácsné Szűcs Zsuzsanna, ped. asszisztens  
10. Németh Tímea, takarító  
11. Nyiri Károlyné, portás  
12. Rimárné Szolgay Gabriella, iskolatitkár Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
13. Versegi Kálmánné, takarító  
     
Külső munkatársak
Ssz. Név Ímélcím
1. Balogh Renáta, védőnő Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
2. Galambos Eszter, gyógypedagógus  
3. Kovács Viktória, logopédus  


 

A mai dátum

2018. december 19. – Téli szünet

A szünet után 'A' hét következik.

Keresés

Aktuális

RSS 2.0

Kapcsolatok

Fenntarthatósági Témahét

Bethlen Gábor Alap

Ökoiskola