Alkalmazottak

A tantestület

Tantestület
Ssz.   Név Elérhetőség
1.   Mező János Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
2.   Egerszegi Krisztina Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
3.   Kőművesné Nemesi Veronika Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  
4.   Bakos Menyhértné  
5.   Balogh Viktor  
6.   Bartos Pál  
7.   Bednárik Zsuzsanna Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
8.   Beregszászi Judit Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
9.   Bikics Péterné  
10.   Bodorné Nagy Mária Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
11.   Csallokné Abonyi Brigitta  
12.   Csókás Erika  
13.   Deményné Sári Julianna  
14.   Effné Nagy Zsuzsanna  
15.   Fehérváriné Berta Edit Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
16.   Horváth Erzsébet Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
17.   Horváthné Ézsiás Andrea  
18.   Horváthné Kelemen Mária  
19.   Jenőváriné Dobos Kornélia Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  
20.   Kalóné Romhányi Ildikó Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
21.   dr. Kaszáné Kristály Klára Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
22.   Katona Andrea  
23.   Koronka Istvánné Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
24.   Kósa Mihály Viktor  
25.   Kovács Petronella Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
26.   Lovas Judit Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
27.   Makai Tamás  
28.   Mezőné Oszlánczi Ilona Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
29.   Moharos János  
30.   Nagy Erzsébet Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
31.   Nagyné Véghseő Beatrix Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  
32.   Nyáry Zsuzsanna  
33.   Nyíriné Sonyócki Zsuzsa Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
34.   Oláh Szilvia  
35.   Pappné Kormos Judit  
36.   Rezács Zoltán  
37.   Rigóczki Csilla Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
38.   Sallainé Tóth Mária Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
39.   Somogyváriné Polgár Zsuzsa Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
40.   Surányi Katalin  
41.   Süle Krisztina  
42.   Szakáll Istvánné  
43.   Szegfű Katalin  
44.   Tánczos Erzsébet Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
45.   Tóth Andrea Eszter Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
46.   Tőriné Dargó Judit  
47.   Vargáné Kéki Éva  
További alkalmazottak
1.   Kovács Györgyné gazdasági munkatárs
2.   Rimárné Szolgay Gabriella Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
3.   Enyedi Balázs  
4.   Bukovski Jan Franciszekné  
5.   Fehér Antal  
6.   Horváth György  
7.   Kutich Mihályné  
8.   Római Lászlóné  
9.   Simon Anna  
10.   Sinkó Istvánné  
11.   Siska Gáborné