Alapítványi kérés - az SZJA 1%-a
2009. február 04. szerda, 22:00

Tisztelt Szülők, Támogatók! Iskolánk támogatására jött létre 1993-ban az Út a jövőbe Alapítvány. Az alapítvány célja: az Angol Tagozatos Általános Iskola oktatási, anyagi, technikai feltételeinek a javítása.

Az alapítvány adószáma: 18084434-1-41


Az elmúlt évekhez hasonlóan az 1996/CXXVI. törvény értelmében magánszemélyek alapítvány céljainak megvalósítására felajánlhatják a 2008. évi befizetett személyi jövedelemadójuk 1%-át.

Azoknak köszönhetően, akik ezt az összeget nyilatkozatukkal az elmúlt években – kérésünkre – alapítványunk részére juttatták, az alapítvány jelentős összegeket költhetett például iskolai bútorok, udvari játékok, számítógépek stb. beszerzésére, alagsori tornaszoba kialakítására. Az utolsó két évben felajánlott összeget (kb. 2 400 000 Ft-ot) a napközis udvar rendbetételére fordítjuk.

Kérem, hogy adójuk 1%-ának felajánlásával – az alábbi rendelkező nyilatkozat felhasználásával – támogassák újra alapítványunkat, hiszen ez a pénz valamennyi, az iskolában tanuló gyermek hasznára fordítódik, és a pénz felhasználása az iskolában bármikor közvetlenül ellenőrizhető, nyomon követhető.

Támogatásukat előre is köszönöm, az összeg felhasználását a törvényben előírt módon ismertetjük.
 

A kuratórium nevében:

Mező János
a kuratórium elnöke