Egyirányúsítják a Kunhalom utcát
2010. április 20. kedd, 22:20

Kedves Szülők! Az Önök támogatásával kértük a Kunhalom utca egyirányúsítását.

Kezdeményezésünk sikerrel járt. A Főpolgármesteri Hivatal Közlekedési Ügyosztálya levélben arról tájékoztatott bennünket, hogy hamarosan – a kérésünknek megfelelően – a Fóti út felé egyirányú lesz a Kunhalom utca.

Kedves Szülők! A jó hírrel együtt felhívom a figyelmüket arra a roppant veszélyes gyakorlatra, hogy sokan a Fóti úton állnak meg az iskola előtt, ott szállnak ki az autóból. A Fóti út forgalmát tekintve ez majdnem olyan veszélyes, mintha az autópályán a leállósávban várakoznának. Kérem Önöket, inkább a környező mellékutcákban szálljanak ki, még akkor is, ha emiatt néhány száz métert gyalogolniuk kell, illetve, ha ezért 10 perccel hamarabb kell elindulniuk otthonról.
Időnként arra is látok példát, hogy a Fóti út iskolával szemközti oldalán megállva nem a zebrán, nem a lámpánál, hanem a járművek között kelnek át a szülők kézen fogva gyermekükkel (rosszabb esetben egyedül küldik át őket). Csak akkor számíthatunk arra, hogy gyermekeink biztonságosan közlekednek majd egyedül az utcán, ha kicsi korban nem tanulják el tőlünk a balesetveszélyes közlekedési szokásokat.
Kedves Szülők! Kérem, fontolják meg a fentieket. A további eredményes együttműködésben bízva:

Mező János


Egyirányúsítják a Kunhalom utcát