Újra miénk a Zrínyi-kupa
2011. március 15. kedd, 23:26

A Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei (területi) fordulóján – a IV., a XIII. és a XV. kerület iskoláinak tanulóival egy csoportban – 69 tanulónk vett részt. Tanítványaink több mint 1000 társukkal mérték össze tudásukat.

Újra mienk a Zrínyi-kupa

Zrínyi-kupaEbben az évben iskolánk egymás után hetedszer (!) szerepelt legjobban az észak-pesti terület általános iskolái közül, így újra az iskolánkba, Újpestre került a legeredményesebb általános iskolának járó Zrínyi-kupa.

A versenyen nyolc tanítványunk ért el tizediknél jobb helyezést. Két évfolyamon (harmadikban és negyedikben) miénk az aranyérem, mindkét tanítványunk továbbjutott az országos fordulóba. Két évfolyamon (ötödikben és hetedikben) a második helyezést szereztük meg. Az eredményhirdetésen három kollégánk (Bednárik Zsuzsanna, Pappné Kormos Judit és Somogyváriné Polgár Zsuzsanna) munkáját ismerték el. A részleteket az Eredmények menüpont alatt lehet megtekinteni (38 új eredmény került fel a listára). A Galériában az eredményhirdetésen készült képek és egy videó is megtekinthető.