Alkalmazottak

A tantestület

Tantestület
Ssz.   Név Elérhetőség
1.   Mező János Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
2.   Bodorné Nagy Mária Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
3.   Kőművesné Nemesi Veronika Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  
4.   Acsai-Varga Emerencia  
5.   Bakos Menyhértné Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
6.   Balogh Viktor Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
7.   Bartos Pál Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
8.   Bednárik Zsuzsanna Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
9.   Beregszászi Judit Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
10.   Besenyei Éva Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
11.   Bikics Péterné Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
12.   Csallokné Abonyi Brigitta  
13.   Csókás Erika Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
14.   Deményné Sári Julianna  
15.   Effné Nagy Zsuzsanna Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
16.   Fehérváriné Berta Edit Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
17.   Hojtsy-Keresztény Zsuzsanna Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
18.   Horváth Erzsébet Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
19.   Horváthné Kelemen Mária  
20.   Jenőváriné Dobos Kornélia Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  
21.   Kalóné Romhányi Ildikó Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
22.   Karczub Mihályné Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
23.   dr. Kaszáné Kristály Klára Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
24.   Katona Andrea  
25.   Koronka Istvánné Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
26.   Kovács Petronella  
27.   Lovas Judit Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
28.   Moharos János Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
29.   Moosz Tímea Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
30.   Nagyné Véghseő Beatrix Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  
31.   Nyáry Zsuzsanna  
32.   Nyíriné Sonyócki Zsuzsa Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
33.   Oláh Szilvia  
34.   Osváth Kinga Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
35.   Pappné Kormos Judit Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
36.   Rezács Zoltán Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
37.   Rigóczki Csilla Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
38.   Somogyváriné Polgár Zsuzsa Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
39.   Szakáll Istvánné  
40.   Szegfű Katalin Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
41.   Szercsik Tibor Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
42.   Tánczos Erzsébet Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
43.   Tompits Krisztina Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
44.   Tóth Andrea Eszter Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
45.   Tóthné Sebők Marianna Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
46.   Tőriné Dargó Judit Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
47.   Váradi Jánosné  
48.   Vargáné Kéki Éva  
További alkalmazottak
1.   Rimárné Szolgay Gabriella Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
2.   Szinyéri Katalin Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
3.   Bukovski Jan Franciszekné  
4.   Enyedi Balázs  
5.   Fehér Antal  
6.   Horváth György  
7.   Kutich Mihályné  
8.   Római Lászlóné  
9.   Simon Anna  
10.   Siska Gáborné  
11.   Vántus István  
     
  Balogh Renáta (védőnő) Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.