Finisben a személyi jövedelemadó 1 százalékának a felajánlása
2012. április 28. szombat, 10:30

Kedves Szülők, Támogatók!

Iskolánk támogatására jött létre 1993-ban az „Út a jövőbe Alapítvány”. Az alapítvány célja: az Angol Tagozatos Általános Iskola oktatási, anyagi, technikai feltételeinek a javítása.

Az elmúlt évekhez hasonlóan az 1996/CXXVI. törvény értelmében magánszemélyek alapítvány céljainak megvalósítására felajánlhatják a 2011. évi személyi jövedelemadójuk 1%-át.

Azoknak köszönhetően, akik ezt az összeget nyilatkozatukkal az elmúlt években – kérésünkre – alapítványunknak juttatták, az alapítvány jelentős összegeket költhetett például iskolai bútorok, udvari játékok, számítógépek, fénymásoló stb. beszerzésére, alagsori tornaszoba és sportudvar kialakítására. A tavaly előtti felajánlás egy részéből az évfordulós rendezvényeket finanszíroztuk, a másik részéből és a tavalyi felajánlásból most tanulói bútorokat vásárol az alapítvány.

Kérem, hogy adójuk 1%-ának felajánlásával – az alábbi rendelkező nyilatkozat felhasználásával – támogassák újra alapítványunkat, hiszen ez a pénz valamennyi, az iskolában tanuló gyermek hasznára fordítódik, és a pénz felhasználása az iskolában bármikor közvetlenül ellenőrizhető, nyomon követhető.

12. terem
12. terem

14. terem
14. terem

Elsősök a 9. teremben
Elsősök a 9. teremben

Földszinti zsibongó
Földszinti zsibongó

I. emeleti zsibongó
I. emeleti zsibongó


Tudnivalók


A letöltött nyilatkozatot tegye egy azonos méretű szabvány borítékba. A borítékot zárja le és írja alá oly módon, hogy az aláírás átnyúljon a ragasztáson.

FONTOS! A rendelkezés csak akkor érvényes, ha a BORÍTÉKON a NEVÉT és ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT pontosan tünteti fel.

Ha a munkáltatója készíti a bevallást, akkor adja át neki a fent leírt módon leragasztott borítékot az általa jelzett időpontig, de legkésőbb 2012. május 10-ig.

Fenti borítékot postán is feladhatja az APEH címére 2012. május 22-ig.

Az SZJA bevallás (1153, 1153E, 1153ANY) EGYSZA lapján is rendelkezhet. Ebben az esetben adja meg a fenti kedvezményezett adószámát az EGYSZA lap megfelelő rovatában.


Mező János