50 éves az iskola - nyílt nap a volt diákoknak - frissítve
2011. október 12. szerda, 19:10

Pontosított programok

A jubileum alkalmából az iskola november 19-én, szombaton 14 és 18 óra között kinyitja kapuját. Várjuk a régi tanítványainkat, akik 5 évnél régebben végeztek.

14.00 - 18.00 Öregdiákok fogadása (folyamatos programok):

  • találkozás a volt tanárokkal
  • iskolatörténeti kiállítás
  • elfelejtett naplók tára (meg lehet tekinteni a régi naplókat)
  • napközis uzsonna (Kisebb lett-e az ebédlő?)
  • megidézett emlékek (fényképkiállítás)
  • üzenőfal

Hamarosan megjelenik az iskola jubileumi Emlékkönyve 40 szerző írásával, rövid iskolatörténettel, a tanárok és az 50 év alatt végzett diákok névsorával. A kiadványt a nyílt napon lehet megvásárolni.
Évkönyv


15 órától - Nosztalgiaórák
Irodalmi lyukasóra Effné Nagy Zsuzsanna tanárnővel. Beszélgetés versekről, könyvekről. Kérdezzetek, most a tanár felel!
A programra a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ímélcímen lehet jelentkezni a név és a telefonszám feltüntetésével, valamint meg kell adni azt az évszámot, amikor a jelentkező végzett az iskolában. A nagy érdeklődés miatt az irodalmi lyukasórára további jelentkezéseket nem tudunk elfogadni. Kérjük a volt tanítványainkat, hogy keressék a többi programunkat.
 
Talk show - Around the world in 30 minutes – angolóra Nyíriné Sonyócki Zsuzsa tanárnővel.
A programra az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ímélcímen lehet jelentkezni a név és a telefonszám feltüntetésével, valamint meg kell adni azt az évszámot, amikor a jelentkező végzett az iskolában. A nagy érdeklődés miatt az angolórára további jelentkezéseket nem tudunk elfogadni. Kérjük a volt tanítványainkat, hogy keressék a többi programunkat.

Здравствуйте! Как дела? Múltidéző oroszóra Вера Георгиевна-val (Kőművesné Nemesi Veronika tanárnővel).
A programra az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ímélcímen lehet jelentkezni a név és a telefonszám feltüntetésével, valamint meg kell adni azt az évszámot, amikor a jelentkező végzett az iskolában. A nagy érdeklődés miatt az oroszórára további jelentkezéseket nem tudunk elfogadni. Kérjük a volt tanítványainkat, hogy keressék a többi programunkat.

Történelmi tévhitek eloszlatása - avagy amit biztosan tudsz a történelemről és mind rosszul tudod – óra Kalóné Romhányi Ildikó tanárnővel.
A programra a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ímélcímen lehet jelentkezni a név és a telefonszám feltüntetésével, valamint meg kell adni azt az évszámot, amikor a jelentkező végzett az iskolában. A nagy érdeklődés miatt a történelemórára további jelentkezéseket nem tudunk elfogadni. Kérjük a volt tanítványainkat, hogy keressék a többi programunkat.


16 órától - Iskolai ereklyék árverése

Kiválogattuk az árverezendő tárgyakat. A program 16 órakor kezdődik. A kalapácsot Moharos János tanár úr kezeli.

Íme, néhány a dobra kerülő ereklyék közül.

Árverezendő tárgyak

A tárgyakat itt lehet nagyobb méretben megtekinteni.


17 órától - Felfedező körút avagy „ahol a diák sose járt...”.
Bejárjuk a légófolyosókat.
A programra a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ímélcímen lehet jelentkezni a név és a telefonszám feltüntetésével, valamint meg kell adni azt az évszámot, amikor a jelentkező végzett az iskolában. A nagy érdeklődés miatt a pincelátogatásra további jelentkezéseket nem tudunk elfogadni. Kérjük a volt tanítványainkat, hogy keressék a többi programunkat.


Várjuk azok jelentkezését is, akik ezen a napon 14 és 18 óra között osztálytalálkozót szerveznének. Előzetes igénybejelentés esetén osztálytermet biztosítunk. Jelentkezni az iskola titkárságán lehet, Bodorné Nagy Mária igazgatóhelyettesnél.

A programokat folyamatosan pontosítjuk, érdemes figyelemmel kísérni az iskola honlapját.


Régi Diákok! Számítunk arra, hogy a hírt továbbadjátok, bízunk benne, hogy sokan visszalátogattok a régi iskolátokba.


Mező János
iskolaigazgató