2017-ben is várjuk az 1%-os felajánlásokat
2017. február 15. szerda, 18:35

Iskolánk támogatására jött létre 1993-ban az „Út a Jövőbe Alapítvány”. Az alapítvány célja: az Angol Nyelvet Emelt Szinten Oktató Általános Iskola oktatási, anyagi, technikai feltételeinek javítása. Az elmúlt évekhez hasonlóan az 1996/CXXVI. törvény értelmében magánszemélyek alapítvány céljainak megvalósítására felajánlhatják a 2016. évi személyi jövedelemadójuk 1%-át.

Ősszel 1 330 382 Ft felajánlás érkezett, köszönjük, hamarosan döntünk a felhasználásáról. Informatikai eszközöket, tanulói bútorokat szeretnénk vásárolni, iskolai programokat kívánunk támogatni. Nagyon fontos lenne tehát, hogy ebben az évben is minél többen az alapítványunkhoz juttassák el felajánlásukat.

Az alapítvány adószáma: 18084434-1-41

Kérem, hogy adójuk 1%-ának felajánlásával – az innen letölthető rendelkező nyilatkozat felhasználásával – támogassák újra alapítványunkat, hiszen ez a pénz valamennyi, az iskolában tanuló gyermek hasznára fordítódik, és a pénz felhasználása az iskolában bármikor közvetlenül ellenőrizhető, nyomon követhető. Működésre több mint 20 éve csak kétféle kiadást számolunk el, az OTP számlavezetéssel kapcsolatos költségeit valamint az éves könyvelés díját. Az alapítvány működtetését társadalmi munkában végezzük.

Az alapítvánnyal kapcsolatos további információk itt érhetők el.

Támogatásukat előre is köszönöm.

A kuratórium nevében:

Mező János
a kuratórium elnöke